Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kimstad GoIF

Följ

Kimstad GoIF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Kimstad GoIF
Välj lag/grupp

Kontaktinformation

Namn Kimstad GoIF
Adress Alvestadsvägen 28
Postadress 61771 Kimstad
Telefon 0703-474353
E-post magnus.larsson@brinksgurka.se
Orgnr 825000-1842
Kontonr 5265-8861

Om Kimstad GoIF

Kimstad är ett litet samhälle med ett par tusen invånare som är beläget ca 15 km sydväst om Norrköping. Orten har idag en större industri i Lantmännen samt en hel del mindre företag. Kyrkan som ligger i den södra äldre delen av byn känner man lätt igen på de två ryttarna som står i stridsställning på taknocken där sägnen säger att det skall vara två bröder som strider om marken där kyrkan står.

Kimstad Gymnastik och Idrottsförening håller idag till i den norra delen av Kimstad vid Krokhagen och vår idrottsplats bär därför namnet Krokhagens IP. Vår Idrottsanläggning består idag av två lite äldre omklädningsrum i en byggnad uppförd i slutet av 1970-talet, en nyare byggnad med fyra omklädningsrum, domarrum, kioskdel, klubbstuga, mötesrum m.m. Utöver dessa byggnader finns några mindre förrådsbyggnader för skötselmaterial och verksamhetsmaterial. Vi stoltar med två stycken 11-manna planer av gräs samt en av grus, dessutom en 5-mannaplan och en 7-mannaplan plus biytor i gräs.
Vi har en skidskyttevall med 12 skjutbanor för luftgevärsskytte, och en asfalterad, trafikfri rullskidslinga på c:a 500 meter.
Till föreningen hör en snöanläggning för längdskidåkning med vattendamm, sex snökanoner och olika belysta spårslingor i den angränsande Grebyskogen på totalt två kilometer.
I Grebyskogen som tangerar idrottsplatsen finns ett utmärkt elljusspår på 2,5 km i föreningens försorg.

Vår förening har idag över 1000 medlemmar i alla åldrar där våra verksamheter är Fotboll (Herr/Pojkfotboll och Dam/Tjejfotboll), Skidor, Skidskytte och Gymnastik. Tidigare sektioner i klubbens historia har varit Bordtennis, Basket, Bandy, Allmän idrott med flera.